U krijgt hier de beste prijs voor uw woning

Tettero & Wetters Makelaars heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Den Haag. U ontvangt niet alleen de beste prijs voor uw huis! Wij adviseren en ondersteunen u ook met alle zaken waaraan u wellicht zelf niet denkt.

Gratis waardebepaling, beste service, beste prijs

Laat ons voor werken. Wij zetten onze kennis van de woningmarkt in Den haag in. U maakt vrijblijvend gebruik van ons grote netwerk en onze juridische, financiële and hypothecaire kennis. U ontvangt te allen tijde updates rondom de verkoop van uw woning. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat.

Ontmoet uw makelaar, Diederik

Diederik Brunings - Tettero Wetters

Gratis waardebepaling!

Wij nemen graag uw huis in de verkoop. Daarom krijgt u van ons veel extra’s!

Meld u nu aan

Wilt u gebruik maken van onze gratis waardebepaling? Laat uw gegevens achter. Wij nemen vandaag nog (op werkdagen) contact met u op.

  Hoe kunnen wij u het beste bereiken?
  TelefonischVia de mail

  “De dienstverlening van Tettero & Wetters was écht goed. Ons huis is snel en gedegen in de markt gezet met als resultaat dat wij het binnen 3 weken hebben verkocht voor een uitstekende verkoopprijs.”

  Zo gaan wij te werk bij het verkopen van uw huis

  Stap 1. Waardebepaling

  Wij maken een afspraak bij uw in de woning en maken kosteloos een waardebepaling, waarin de marktwaarde, minimale verkoopprijs en de strategische vraagprijs wordt meegenomen.

  Stap 2. Verkoopstrategie

  Wat is de beste verkoopstrategie voor uw huis? Dat bespreken wij uitgebreid met u. Een professionele fotograaf zal foto’s maken en wij produceren een brochure van uw huis en plaatsen uw woning op Funda.

  Stap 3. Bezichtigen

  Bezichtigingen kunnen ook in de avonduren en in het weekend plaatsvinden. Na iedere bezichtiging nemen wij contact met u voor een terugkoppeling.

  Stap 4. Onderhandelen

  Wij voeren namens u alle onderhandelingen over uw woning en helpen u aan een zo goed mogelijke verkoopprijs.

  Stap 5. Juridische afronding

  Bij verkoop zorgen wij voor een snelle en juridisch afhandeling. Van de koopakte, de notariële leveringsakte en de eindinspectie tot de begeleiding tijdens de notariële levering.

  “We hebben de verkoop en de aankoop via Ben Wetters laten verlopen. Met succes, ons huis werd snel verkocht voor een hele goede prijs”

  Vragen of vrijblijvend advies of kennismaken? Neem contact met ons op via 070-3560799, stuur een e-mail naar info@tettero-wetters.nl of kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Zeestraat.

  Deel deze pagina!

  Recent woning aanbod in Den Haag

  Den Haag – Schoutenstraat 55

  SCHOUTENSTRAAT 55 2596 SK DEN HAAG BENOORDENHOUT. ENGLISH TEXT SEE BELOW! Op groene en centrale locatie gelegen 6-kamer maisonnette op 2e en 3e etage (topverdieping met 4 slaapkamers) met balkon over volle breedte aan de achterzijde op het zuidoosten, zeer zonnig gelegen en met uitzicht over fraaie achtertuinen. Het gehele appartement is recent gemoderniseerd, …

  Den Haag – Spiraeastraat 68

  SPIRAEASTRAAT 68 2563 SR – HEESTERBUURT 3/4-kamer bovenwoning van 59m² met zonnig balkon op het zuidoosten. Het appartement heeft 2 slaapkamers en één daarbij te realiseren slaapkamer (voormalige keuken). Verwarming en warm water middels c.v. Combi-ketel (2021), volledig v.v. kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Gunstige ligging t.o.v. winkels (winkelstraten Fahrenheitstraat en de Weimarstraat), openbaar …

  Den Haag – Amalia van Solmsstraat 60

  AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 60, 2595 TC DEN HAAG – PARTERRE BEZUIDENHOUT. In een rustige woonstraat en in een zeer gewild stukje Bezuidenhout fraai gelegen 3 kamer parterre woning met een voortuintje, een fraaie achtertuin, achteruitgang en fietsenberging. De woning ligt ideaal ten opzichte van in- en uitvalswegen, nabij NS-station Laan van Nieuw Oost Indië …

  Den Haag – Theresiastraat 125a

  Theresiastraat 125 A, 2593 AE Den Haag ENGLISH TEXT BELOW Ruim appartement in de gezellige Theresiastraat met al haar winkel en (hopelijk binnenkort weer beschikbare) lunch- en uitgaansgelegenheden. Het appartement heeft een heerlijk zonneterras (ca. 24 m²) en heeft een hoekligging waardoor veel licht en uitzicht. Het appartement heeft een ruime separate berging aan …