U krijgt hier de beste prijs voor uw woning

Tettero & Wetters Makelaars heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Den Haag. U ontvangt niet alleen de beste prijs voor uw huis! Wij adviseren en ondersteunen u ook met alle zaken waaraan u wellicht zelf niet denkt.

Gratis waardebepaling, beste service, beste prijs

Laat ons voor werken. Wij zetten onze kennis van de woningmarkt in Den haag in. U maakt vrijblijvend gebruik van ons grote netwerk en onze juridische, financiële and hypothecaire kennis. U ontvangt te allen tijde updates rondom de verkoop van uw woning. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat.

Ontmoet uw makelaar, Diederik

Diederik Brunings - Tettero Wetters

Gratis waardebepaling!

Wij nemen graag uw huis in de verkoop. Daarom krijgt u van ons veel extra’s!

Meld u nu aan

Wilt u gebruik maken van onze gratis waardebepaling? Laat uw gegevens achter. Wij nemen vandaag nog (op werkdagen) contact met u op.

  Hoe kunnen wij u het beste bereiken?
  TelefonischVia de mail

  “De dienstverlening van Tettero & Wetters was écht goed. Ons huis is snel en gedegen in de markt gezet met als resultaat dat wij het binnen 3 weken hebben verkocht voor een uitstekende verkoopprijs.”

  Zo gaan wij te werk bij het verkopen van uw huis

  Stap 1. Waardebepaling

  Wij maken een afspraak bij uw in de woning en maken kosteloos een waardebepaling, waarin de marktwaarde, minimale verkoopprijs en de strategische vraagprijs wordt meegenomen.

  Stap 2. Verkoopstrategie

  Wat is de beste verkoopstrategie voor uw huis? Dat bespreken wij uitgebreid met u. Een professionele fotograaf zal foto’s maken en wij produceren een brochure van uw huis en plaatsen uw woning op Funda.

  Stap 3. Bezichtigen

  Bezichtigingen kunnen ook in de avonduren en in het weekend plaatsvinden. Na iedere bezichtiging nemen wij contact met u voor een terugkoppeling.

  Stap 4. Onderhandelen

  Wij voeren namens u alle onderhandelingen over uw woning en helpen u aan een zo goed mogelijke verkoopprijs.

  Stap 5. Juridische afronding

  Bij verkoop zorgen wij voor een snelle en juridisch afhandeling. Van de koopakte, de notariële leveringsakte en de eindinspectie tot de begeleiding tijdens de notariële levering.

  “We hebben de verkoop en de aankoop via Ben Wetters laten verlopen. Met succes, ons huis werd snel verkocht voor een hele goede prijs”

  Vragen of vrijblijvend advies of kennismaken? Neem contact met ons op via 070-3560799, stuur een e-mail naar info@tettero-wetters.nl of kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Zeestraat.

  Recent woning aanbod in Den Haag

  Den Haag – Amalia van Solmsstraat 60

  AMALIA VAN SOLMSSTRAAT 60 2595 TC DEN HAAG PARTERRE BEZUIDENHOUT. In een rustige woonstraat en in een zeer gewild stukje Bezuidenhout fraai gelegen 3 kamer parterre woning met een voortuintje, een fraaie achtertuin, achteruitgang en fietsenberging. De woning ligt ideaal ten opzichte van in- en uitvalswegen, nabij NS-station Laan van Nieuw Oost Indië en …

  Den Haag – Zeestraat 40E

  ZEESTRAAT 40 E, 2518 AB THE HAGUE CITY CENTRE LOCATION, PARTLY FURNISHED APARTMENT Charming apartment in 18th century monument in the heart of the city’s best neighbourhood. Close to Panorama Mesdag, Peace Palace, one minute walk to Noordeinde with finest shops and restaurants. Excellent public transport nearby. Stunning entry hall with marble floor; stairs …

  Den Haag – Van Alkemadelaan 2F

  VAN ALKEMADELAAN 2-F, 2597 AM ‘S-GRAVENHAGE – BENOORDENHOUT. English text, see below! IN 2020 opgeleverd (ver)nieuwbouw complex: “WILLEM WITSEN WONEN” De combinatie van nieuwbouwcomfort anno 2020, het karakter en de charme van historisch architectuur: dat is de beste omschrijving van de appartementen aan het Willem Witsenplein en de Van Alkemadelaan: de noordelijke toegangspoort tot …

  Den Haag – Galileistraat 9

  GALILEISTRAAT 9 – DEN HAAG Heerlijk! Eindelijk weer een ruime en goed onderhouden parterre met fijne achtertuin aan de gezellige Galileistraat in het Regentessekwartier, vlakbij het juweeltje van de wijk: Emma’s Hof. Een heerlijk licht huis waar het moderne comfort zeer stijlvol is gecombineerd met authentieke stijldetails uit de bouwperiode. Ideaal voor een jong …