Dit is waarom makelaars Ben en Diederik na ruim dertig jaar nog steeds succes hebben

Al meer dan 30 jaar een begrip in Den Haag: en nog steeds groeit NVM makelaarskantoor Tettero & Wetters moeiteloos mee met de nieuwe ontwikkelingen op de woningmarkt. Directeur Ben Wetters en Diederik Brunings nodigden de redactie uit voor een kopje koffie en een goed gesprek. Want wat maakt de makelaardij na al die jaren nog stééds zo leuk?

 

Tettero & Wetters | Dit is waarom makelaars Ben en Diederik na ruim dertig jaar nog steeds succes hebben

Het kantoor van NVM makelaarskantoor Tettero & Wetters voelt altijd als een warm bad: van blije mensen word je nu eenmaal zelf blij. Diederik is stellig en zegt meteen: “Het is de vrijheid die zo heerlijk is aan dit vak. En het verveelt nooit. Het blijft, ook na zoveel jaar, een feestje voor onze cliënten en voor onszelf. Namelijk om hen voor een goede prijs en een gunstige hypotheek aan een mooi huis te helpen.

Passie

Je kan wel stellen dat Ben Wetters van Tettero & Wetters NVM Makelaars de complete ontwikkeling van de makelaardij heeft meegemaakt. En dat is grappig, want Ben was in eerste instantie helemaal niet van plan om de makelaardij in te gaan. ”Ik heb de sportacademie gedaan, veel gereisd en een tijd in de toeristische sector gewerkt. Tot ik op een dag werd gevraagd om te helpen bij een bevriende makelaar. Toen startte de passie voor de makelaardij”, vertelt Ben.

En nu, ruim dertig jaar later, is zijn kantoor één van de bekendste van Den Haag. Ben: “Als je in het verleden hebt bewezen goed te zijn, dan betaalt zich dat vanzelf terug. De kinderen van mijn leeftijdsgenoten komen ook bij ons, omdat hun ouders zo tevreden waren.”

Succesfactor

Het grote netwerk dat Tettero & Wetters NVM Makelaars heeft opgebouwd, is dan ook de kracht van het kantoor. En het zorgt tegelijkertijd voor het plezier. Diederik: “Mensen vragen me altijd naar mijn werk op feestjes en op de hockeyclub. Zo ben ik altijd met mijn werk bezig, het contact met mensen is ontzettend leuk.”

Naast het talent om te netwerken, denkt Ben dat het totaalpakket dat zijn kantoor biedt een succesfactor is. “Wij hebben ook financieringen in huis: in ons kantoor hebben wij een aparte, geheel zelfstandige hypotheekafdeling. Onno Andriesen en Juno van der Ploeg regelen voor de koper alles tot in de puntjes. Ontzorgen heet dat!” Verder maken Ben en zijn collega’s een aan- of verkoop snel concreet, van de taxatie tot de hypotheekafwikkeling. “Wel zo gemakkelijk voor de opdrachtgever”, zegt Ben.

Hoewel Diederik inmiddels een behoorlijke clientèle heeft opgebouwd, is Ben nog láng niet van plan om te stoppen. “Daarvoor vind ik het nog veel te leuk.”

Artikel via https://indebuurt.nl/denhaag/wonen/dit-is-waarom-makelaars-ben-en-diederik-na-ruim-dertig-jaar-nog-steeds-succes-hebben~144274/

Tips voor een geslaagde verkoop van uw woning of appartement.
Een mooie review 😉
Tettero & Wetters | Dit is waarom makelaars Ben en Diederik na ruim dertig jaar nog steeds succes hebben