Binnenkijken bij Annemarie: ‘Ik zit het liefst bij de open haard’

Annemarie (40) woont samen met haar man Godfrey, dochter Vera (5) en zoon Tim ( 8) heel gelukkig op de Thorbeckelaan. Het enige wat mist is een tuin en daarom gaan ze binnenkort verhuizen. Deze leuke woning staat dus nog te koop ook!

”Ik ben opgegroeid in de Vruchtenbuurt en ga hier nooit meer weg!”, zegt Annemarie lachend. Dat snappen wij wel, want de buurt is super gezellig. Op een vrije dag is het prima vertoeven bij lunchroom Appels & Peren, in de speeltuin of het bos die allen op loopafstand liggen.

Leuke buren

”Wat ik nog het meest ga missen zijn de buren”, zegt Annemarie. De boven, onder en naaste buren zijn allemaal goed met elkaar bevriend. Ze hebben allemaal kinderen. De één heeft nog jonge kinderen en de ander tienermeiden. Ze organiseren mosselavonden en Italiaanse avonden waarbij iedereen wat meeneemt en ze gezellig buiten zitten. ”Soms loopt het nog wel eens uit de hand. Dan komt er opeens een gitaar bij en dan wordt het wel erg leuk.”

Soms wordt het té gezellig!

”Ook als ik acuut oppas nodig heb voor de kids is er altijd wel iemand die even op kan passen. En als je wil gourmetten maar je hebt geen gourmetstel, is er altijd wel iemand van wie je het kunt lenen.”

Lees verder op: https://indebuurt.nl/denhaag/wonen/binnenkijken-bij-annemarie-ik-zit-het-liefst-bij-de-open-haard~78485/

Gelukkig nieuwjaar!!!
Prettige kerst en de beste wensen voor 2020!